Melodifestivalen 2022 – Finale

Morgen (zaterdag 12 maart) is het alweer tijd voor de finale van Melodifestivalen 2022! Hoe snel zijn deze weken gegaan?!😱 Vorige week werden tijdens de semifinale de laatste vier acts gekozen die zich finalist mogen noemen en inmiddels is ook de startvolgorde bekend.

Volgorde van optredens tijdens de grote finale van Melodifestivalen 2022:

📷 Melodifestivalen

Wie hoop jij dat er gaat winnen en dus ook Zweden in mei mag vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Italië? Zoals ik al eerder aangaf zit er dit jaar geen hele grote favoriet van mij tussen de deelnemers. Al zou ik het wel tof vinden als Tone Sekelius wint. Opvallend is dat er morgen drie eerdere winnaars nogmaals kans maken op de winst, namelijk Anna Bergendahl (2010), John Lundvik (2019) en Robin Bengtsson (2017). Het zal in ieder geval een spannende avond worden!😏

De finale van Melodifestivalen is op zaterdag 12 maart om 20.00 uur te zien op SVT1 en SVT Play.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s