Takida – What About Tour – Deel 2

Nog helemaal in de wolken na het concert van tAKiDA in Amsterdam wilden mijn bestie Donate en ik eigenlijk heel graag nog een keer de tour meemaken. De band had zich inmiddels verplaatst naar Duitsland en het concert in Keulen zou wel heel goed uitkomen… Nadat Donate vrij had kunnen krijgen van haar werk (mijn vrije dag is op vrijdag) stond ons niets meer in de weg om kaartjes te boeken voor tAKiDA in Keulen. Zo gezegd, zo gedaan! Het grappige is dat ik inmiddels volledig gewend ben aan concerten in Zweden, maar dat ik nog nooit een concert in Duitsland had meegemaakt. Het zou dus weer een hele nieuwe ervaring worden.

Onze nieuwe vrienden Esther en Luc zouden ook naar Keulen gaan, dus besloten we er een dagje met z’n vieren van te maken. Mijn reis ging van Rotterdam naar Breda, hierna stapte ik bij Donate in de auto en reden we naar Bemmel. Van Bemmel gingen we met Esther en Luc verder naar Keulen. Na het concert zouden we weer de hele rit terug rijden, maar ik had al besloten in Breda te blijven slapen. Zelf nog terugrijden naar Rotterdam zou echt teveel zijn.

In de middag kwamen we aan in Keulen en de concertlocatie Carlswerk Victoria was een oude fabriek. Na best wel wat uren voor de deur gehangen te hebben konden we eindelijk naar binnen. Laat ik het erop houden dat de organisatie een drama was. Gelukkig vonden we toch een prachtig plekje vooraan bij het podium, dus het hele gedoe tijdens de kaartcontrole waren we snel vergeten. Nadat de band The Wild uit Canada het publiek weer had opgewarmd was het tijd voor tAKiDA om het podium te betreden. Wat hadden we er allemaal zin in! Het concert was nóg energieker dan het in Amsterdam was en het leek eeuwig te duren. Van dit concert is ook een diary gemaakt en is hier te bekijken, ook hier zijn we niet te missen, haha.

Na afloop ontmoetten we de meeste bandleden weer en het was zo leuk dat ze ons nog herkenden. Na heel wat (Zweedse) gesprekken was het toch echt tijd om afscheid te nemen. We zijn super dankbaar dat we dit concert ook mee konden pakken, nu was deze tour voor ons echt compleet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s