Glad första advent!

Glad första advent!🕯️Het is vandaag de eerste Adventszondag. De eerste julmust is gedronken, de eerste kerstliedjes zijn geluisterd, december is in aantocht! En dan staat vandaag ook nog eens het volledige verslag van de roadtrip online die mijn bestie Donate en ik een paar weken geleden maakten🤩.

Naast onze avonturen vind je ook wat leuke tips en misschien zelfs wel inspiratie voor jouw volgende reis naar Zweden. Dus mocht je op deze regenachtige dag/avond zin hebben om te lezen wat we allemaal hebben meegemaakt, dan vind je hier alles over onze roadtrip naar Zweden. Veel leesplezier!😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s