Andra Advent

Inmiddels is het december en vandaag is het alweer de tweede Adventszondag. Zoals elk jaar heb ik ook nu weer mijn Spotify playlist aangevuld met de nieuwste kerstmuziek van Zweedse artiesten, zowel Zweedstalig als Engelstalig. Er zijn de afgelopen tijd weer een hoop nieuwe liedjes en covers uitgebracht. Mocht er de komende weken nog nieuwe muziek uitgebracht worden dan blijf ik de lijst natuurlijk aanvullen. Vergeet niet om de lijst te volgen als je niets wilt missen! Welk liedje vind jij dat ik nog moet toevoegen?

En wat is jouw favoriete kerstliedje? Ik kan het hele jaar wel naar ‘Arrival’ van Magnus Carlsson luisteren en tijdens de kerstperiode luister ik graag naar ‘Julen närmar sig’ van Sanna Nielsen, ‘Fira jul med mig’ van Linnea Henriksson en ‘Jag kommer hem till jul’ van Timoteij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s