Tredje advent

Kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat het natuurlijk steeds meer geaccepteerd is om kerstfilms te kijken. Nu trek ik me daar niets van aan hoor, kerstfilms kunnen altijd😉. Maar het is wel extra knus als het buiten koud is en de kerstboom staat te pronken in de kamer.

Een van de Zweedstalige kerstfilms die ik graag kijk is Jag kommer hem igen till jul, met in de hoofdrol onder andere Peter Jöback en Johannes Kuhnke. De film is gemaakt naar een idee van Peter en de rol van Simon past ook wel echt bij hem. Het is een muzikale film, dus er zitten wat liedjes in en de titelsong is ook gezongen door Peter. Simon is een wereldberoemde artiest die weer terug gaat naar z’n hometown voor kerst. Zijn broer Anders woont er nog steeds en organiseert een concert in de kerk, waar Simon zal optreden. Oude familiegeheimen en duistere herinneringen duiken op… Mocht je de kans krijgen om deze film ergens te zien, vooral doen! Ik heb ‘m zelf op DVD gekocht in Zweden, meestal zijn deze niet zo duur als een film al een tijdje uitgebracht is.

Nu ben ik wel erg benieuwd, wat is jouw favoriete kerstfilm? Wellicht heb ik dan binnenkort veel te kijken!😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s